Σε περίπτωση που ψάχνεις να αγοράσεις ασύρματα ακουστικά για παιδιά, τότε είσαι στο σωστό σημείο! Η κατάσταση τα τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει ριζικά. Τα παιδιά του σήμερα, δεν γνωρίζουν πώς είναι η ζωή χωρίς την τεχνολογία. Άρα και οι high-tech απαιτήσεις τους είναι πιο επίμονες από ποτέ, καθώς δεν σερφάρουν απλώς στο Διαδίκτυο: Παρακολουθούν σειρές μέσω streaming, παίζουν online και real-time βιντεοπαιχνίδια, ακούν διαρκώς μουσική. Επομένως, ένα ζευγάρι ποιοτικά ασύρματα ακουστικά, είναι πλέον από τα πιο standard gadgets. Συνεπώς, είναι κι εσένα χρέος σου να τα προφυλάξεις όσο περισσότερο μπορείς, παρέχοντάς τους τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό.

Στο άρθρο αυτό, θα διαβάσεις για όλες τις παραμέτρους στις οποίες και να δώσεις προσοχή για την καλύτερη δυνατή επιλογή! Στις επόμενες γραμμές, σου έχουμε έναν μίνι-οδηγό αγοράς με όσα πρέπει να ξέρεις για τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για παιδιά.

Ακουστικά για παιδιά & ένταση ήχου

Γενικός κανόνας: Πριν κάνεις μια οποιαδήποτε αγορά, πρέπει πάντα να προσέχεις τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος. Όπως γνωρίζεις, τα αυτιά και τα τύμπανα των παιδιών ακόμα αναπτύσσονται, επομένως είναι πιο ευάλωτα στις υψηλές συχνότητες από εμάς. Λόγω αυτής της ευαισθησίας, δεν θέλεις να τους… προκαλέσεις κώφωση και θα πρέπει να υπάρχει κάποιο περιοριστικό όριο στα decibels. Όλα τα ασύρματα ακουστικά για παιδιά (και όχι μόνο) της Belkin διαθέτουν περιορισμό έντασης στα 85 dB, καθιστώντας τα ασφαλή για χρήση σε παιδικά αυτιά.

Αντοχή σε πιτσιλιές

Υπήρξες κι εσύ παιδί και ξέρεις! Οι μικροί μας φίλοι δεν είναι τόσο προσεκτικοί, επιδέξιοι και υπεύθυνοι όσο εμείς! Και πώς θα μπορούσαν να είναι άλλωστε, όταν στις βασικότερες προτεραιότητές τους είναι το παιχνίδι! Ακριβώς γι’ αυτό, τα παιδιά πρέπει να έχουν splashproof ακουστικά, δηλαδή με προστασία από τον ιδρώτα και τις σταγόνες.

Ακουστικά για παιδιά & αυτονομία

Τα ασύρματα ακουστικά έχουν συνήθως ανάγκη από συχνή φόρτιση! Καθώς τα παιδιά συνήθως ξεχνούν να τα φορτίζουν, θα πρέπει τα ακουστικά τους να διαθέτουν όσο το δυνατόν υψηλότερη αυτονομία. Όσο πιο πολλές ώρες αυτόνομης ακρόασης παρέχουν τα παιδικά ακουστικά, τόσο το καλύτερο. Προτού να επιλέξεις παιδικά ακουστικά, τσέκαρε πρώτα πόσες ώρες συνεχούς ακρόασης προσφέρουν.

Ακουστικά για παιδιά & γρήγορη επαναφόρτιση

Είναι γνωστό πως τα παιδιά είναι λίγο… ανυπόμονα και μονίμως σε ένα καθεστώς βιασύνης και εγρήγορσης! Επομένως η επαναφόρτιση των ακουστικών και της θήκης, πρέπει να είναι αρκετά γρήγορη. Επίλεξε ακουστικά που φορτίζουν πλήρως στις δύο ώρες περίπου ή που με 10’ φόρτισης, μπορούν να αντέξουν για 45’ – 60’.

Ακουστικά για παιδιά & συμβατότητα

Τα παιδιά είναι ιδιαιτέρως multitasking. Ίσως περισσότερο κι από εμάς τους ενήλικες. Επομένως, προτού επιλέξεις ακουστικά για παιδιά να είσαι σίγουρος πως είναι συμβατά με κάθε συσκευή που θα θέλουν να συνδέσουν.

Οι προτάσεις της Belkin

Για να συμπεριλάβεις όλα τα παραπάνω και να έχεις το κεφάλι σου αλλά και τα… παιδιά σου ήσυχα, η Belkin σου προτείνει:

SOUNDFORM Mini Wireless OnEar Headphones for Kids: Εξαιρετικής ποιότητας ασύρματα ακουστικά, σχεδιασμένα ειδικά για τα παιδιά με γνώμονα τις ανάγκες τους. Είναι 100% φιλικά προς τα παιδιά, χάρη στη μέγιστη ένταση των 85 dB, στον ανθεκτικό σχεδιασμό τους καθώς και στα πλήρως στοιχεία ελέγχου που διαθέτουν. Είναι διαθέσιμα σε μπλε, ροζ και μαύρο.

 SOUNDFORM Nano 2 Wireless Earbuds for Kids: Αξιόπιστα, ασφαλή και πλήρως λειτουργικά τα ακουστικά SoundForm Nano 2 προσφέρουν την ελευθερία της αληθινής ασύρματης ακρόασης στα παιδικά αυτιά. Παρέχουν το… τερπνόν μετά του ωφελίμου καθώς όχι μόνο διαθέτουν υψηλή ποιότητα ήχου αλλά και διαθέτουν με πέντε μεγέθη αντιμικροβιακών καλυμμάτων με ασφαλή εφαρμογή. Η διάρκεια ζωής μπαταρίας σε πλήρη χρήση είναι περίπου 8 ώρες, ενώ με τη χρήση της θήκης έχουν 20 ώρες αυτονομία. Διαθέσιμα σε μπλε, ροζ και λευκό.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Τι να προσέξεις για να αγοράσεις ασύρματα ακουστικά για παιδιά;»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα για την τεχνολογία και τα αγαπημένα σου gadgets στο Belkin blog.